Två dagar kvar!
Snart, snart, snart åker vi!
Börjar få ordning på packningen, har med minimalt med kläder och prylar. Har bokat hyrbil nu också. Fick ringa Hertz och en snäll tjej hjälpte mig :-) Fick även veta att Kalifornien inte tar extra avgift för flera förare, perfekt!
Annars har jag bara varit hemma idag, försöker ta det lugnt så att inte förkylningen ska bli värre. Tror faktiskt den börjar ge med sig! Har bara sån jobbig högfärdshosta. Låter som om jag hostar på låtsas haha..
 
Har kollat upp lite shopping malls och outlets också. I Vegas kommer vi bo på "Fashion Show Drive", I like the sound of that! Kommer bli en riktigt härlig resa. Och jag är sjuuuukt taggad! Marcus spelar lugn och cool men jag vet att han hoppar som ett litet barn på julafton inombords. Och han har full koll på alla jaktbutiker som ska besökas. "De är lika stora som IKEA älskling!!" och "Man kan typ handla ammo på supermarkets!!!" Synd att det är så stränga regler när det gäller att resa med ammo och vapengrejer.. Men vi fyller säkert våra väskor med andra jaktgrejer har jag en känsla av! :-)
 
Imorrn blir det fransfärgning, hjälpa till några timmar på jobbet, ta en fika med L om det hinns med (hoppas!) sen hem och styra upp det sista. Måste packa en liten resväska till Alvan också! Lite mat, säng, ben och sånt.. Hur ska vi klara oss utan prinsessan i 10 dagar :-( Hon hade passat väldigt bra i L.A på alla boulevards med solbrillor och glittrigt koppel! Men det får bli en annan gång... ;-)  Hon lär ha fullt upp med att uppfostra Tessas valpar, jaga katter och reta gallfeber på Nathalie och Eddan...!
 
Nu styr jag mot tvättstugan!