2015
Enligt tradition så ska det ju göras en nyårsresumé såklart! Och som vanligt tar jag en bild för varje månad som gått. Vi har hunnit med en himla massa detta år, planerat och oplanerat... Året har innehållit både roliga och tråkiga händelser, men jag känner att fokuset får ligga på det roliga!
 
Januari
Året började med att jag och Soulie stack till London för att fira hennes 25-årsdag! Alltså verkligen den perfekta tantresan. Shopping, pizzamiddagar, lyxbio och hotellhäng på kvällarna. På bilden ser ni våra fynd. Väskorna packades otroligt strategiskt och vi slapp betala övervikt! Bästa starten på året <3
 
Februari
Marcus fyller år och jag bjuder honom på spa med brunch. Det perfekta födelsedagsfirandet! Annars bjöd februari mest på snöiga hundpromenader, jobb och småfix inför flytten!
 
Mars
Utflyttningsfest! Och det blev succé! Tror vi var upp mot 25 pers i vår lilla etta på 45 kvm. En skitrolig kväll som vi kunde leva på lääänge. Just den kvällen frågade vi oss varför vi bestämt oss för att lämna dessa underbara människor?! 
 
April
Jag passade på att börja mitt nya liv med ny frisyr. Jag jobbade mina sista pass på Norlandia. Och i slutet av april gick flyttlasset äntligen upp till norr! En eloge till släkt och vänner som hjälpte oss att packa ner, köra upp och packa upp allt på plats. Innan april tog slut hann jag även på jobb på två ställen inför sommaren. Bra månad med FLYT!
 
Maj
Vi njuter av livet i norr, unnar oss och hundarna långa upptäcksfärder i skogen. Umgås med de bästa av grannar och allt flyter på. Vi bygger hundgård och har inskolning för hundarna som är skeptiska. Så pass skeptiska att Alva får för sig att bryta sig ut. Så när jag kommer hem står där bara en förkrossad Molle.. Som tur är har grannen fått syn på Alva och tagit in henne till sig! Marcus är bortrest och jag får ta ledigt från nya jobbet för att vara hemma med hundarna tills vi kunde laga hundgården. Det ska vara Alva till sånt!
 
Juni
Jag fyller 25, midsommar firas i sommarstugan och sen har vi även inflyttningsfest! Folk kom från Sthlm i söder till Sollefteå i norr, familj, släkt, vänner och grannar. Så himla roligt! Detta var absolut sommarens höjdpunkt :-) Annars bjöd väl juni inte på nåt tropiskt väder direkt men för vår del gjorde det inget då hundarna hade det svalt i hundgården på dagarna. Vi blev även då färdiga med renoveringen av vardagsrummet och hann även få hem nya soffan precis lagom till kalaset :-)
 
Juli
Underbara, långa, ljusa sommarkvällar. Denna kvällen var nog en av de bästa. Trots ofantliga mängder knott och mygg så var det så vackert när solen gick ner och hundarna lekte i vattnet. Just då kändes det som om vi var på den vackraste platsen på jorden och att flytten hit upp är det bästa vi gjort! Vi spenderade också en hel del tid i sommarstugan med mamma och co. Plockade även en himla massa hjortron tillsammans med våra grannar och planterade i ordning i trädgården! 
 
Augusti
Då åkte vi iväg på min 25-årspresent! En vecka på Sicilien. Min snälla mamma tog semester för att åka upp till oss och vara hundvakt så vi kunde åka iväg. Vi hade den perfekta veckan på ett All Inclusive-hotell vid havet. Sola, bada, äta, dricka, läsa, vila, strosa runt var väl ungefär det vi gjorde. Underbart! Annars bestod väl augusti av mer bärplockning, jobb och altanbygget!
 
September
Här lyckades jag klämma in en långweekend hemma i Sthlm! Välbehövt umgänge och middag med mina bästa vänner på Mr French. Hann även med shopping och träffa mor, bror, kusiner, moster, mormor, morfar, såklart. Hemma i norr tog vi vara på hösten genom härliga promenader i skogen och en hel del bakning hemma. Vi var också i full gång med den oändliga badrumsrenoveringen... Fy fan. Men det bästa är nog att jag får mitt första fasta jobb, på Scorett!!!
 
Oktober
Hösten har varit faaaaaantastisk! Sol nästan hela tiden och en hel del tid i skogen med hundarna. Nu blir även badrummet äääntligen färdigt! Att få duscha hemma blir en sådan lyx. Något annat lyxigt är weekendbagen från By Malene Birger som jag unnar mig själv, eller ja, jag får skicka mamma till NK eftersom den är slut i resten av Sverige! Total lycka när jag väl fick hem den! Oktober bjöd även på den lilla nyheten att Alva är preggo! VALPAR PÅ GÅNG. Oj oj oj oj oj...
 
November
Hela månaden blir valpar för hela slanten.. 5 stycken små Molletarer tittade ut den 6 nov. Det var bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Allt har ju gått bra hittills. Tålamodsprövande till tusen, kala fläckar på huvudet av att vi slitit vårt hår, men ändå en väldigt hög dos kärlek.
 
December
Jul i vårt hus! Mamma och bror besöker oss och vi firar en lugn och fin jul. Valparna växer och röjer mer än vanligt. Vi hugger oss en gran, pyntar för fullt, lagar julemat och har en fin julhelg. Och nu sitter vi här på nyårsafton bara jag och M, ska äta en god middag och skåla i akoholfri päroncider. Livet är fan underbart.