Work
 
Jag har väl inte pratat så jättemycket om jobbet här. Kanske för att jag jobbar ganska mycket och vill prata om annat när jag väl är ledig ;-)
 
Men nu tänker jag dela med mig av min jobbhistoria. För exakt ett år sedan gick jag in och presenterade mig på Scorett. Pratade några minuter med butikschefen och hon ville träffa mig tre dagar senare för en intervju. Jag hade ju redan då fått sommarvik på en annan butik, men bara halvtid så jag tänkte att jag kan såklart klämma in ett jobb till. Under intervjun får jag veta att de vill ha mig under sommaren och schemat kunde anpassas till mitt andra jobb. Så hela sommaren springer jag mellan bägge butikerna. När hösten smyger sig på så är det flera kollegor som slutar, så jag blir erbjuden fast tjänst som säljare + vikariat som butiksansvarig och säljledare. Jag var överlycklig och livrädd. Det är ju en stor butik, allt ska hinnas med och bra försäljning ska levereras. Men jag kämpar på och kommer in i det mer och mer. Ganska lyckligt ovetandes om hur lite kunskap jag faktiskt har om all logistik. Men det går hyfsat och jag har en superrolig höst!
 
Även det nya året börjar bra
Jag vinner en säljtävling på nyårsafton och får ett presentkort på 1000:-
Vår butik hamnade topp 5 i Sverige på en annan tävling och vinner en SPA-upplevelse.
Jag blir medbjuden på Kick Off i Stockholm med boende, mat, visning av vår/sommarkollektionen och ledarutbildning. 
Mer peppad än så är det svårt att bli inför våren :-)
 
Dock har våren hittills varit otroligt rörig och stressig eftersom vi har byggt om bägge butikerna. Slagit ut en vägg emellan för att öppna upp, flyttat ihop våra kassor och fått fem nybyggda shop-in-shoppar inne i butikerna. Men nu är allting äntligen färdigt och butikerna är i toppklass! Och med detta så har vi också bytt lite ansvarsområden bland personalen, så framöver har jag fått förtroende att ha övergripande ansvar för bägge butikerna samt en av shop-in-shopparna. Jag är så glad/stolt/tacksam/peppad inför detta. Min chef är en fantastisk person och mina kollegor är stjärnor allihop. Och senast idag fick jag veta att jag blivit utsedd till Halvårets säljare i norr för hösten 2015. Det är inte klokt, eller snarare min chef är inte klok.
Ni anar inte hur skönt det är att längta till jobbet när man är ledig. Att vilja vara där innan man börjar för att hinna med mer. Att inte vilja gå hem när dagen är slut för man vill bara fixa, dona och sälja liiite till.